Nieuws uit Houthalen

Houthalen

Nieuws uit Houthalen

Inbraken

18/06/18 17:24 - In een bedrijf op Europark in Houthalen is ingebroken. Er werd geld gestolen. In Houthalen in de Kolderstraat hebben dieven boordstenen en brandhout gestolen uit een tuin.

“Mama moest meter van mijn tweeling worden, maar ze werd vermoord door losgeslagen psychopaat”

17/06/18 17:16 - “Voor ons had 2016 een mooi jaar moeten worden, ik was zwanger van een tweeling. We wilden mama vragen om meter te worden”, beschreef Kelly, dochter van de vermoorde Lisette Meerten (54) uit Kinrooi. “Maar een losgeslagen psychopaat, een aan coke verslaafde crimineel heeft mama vermoord."

“Mama is vermoord door dolgedraaide cokecrimineel”

16/06/18 03:00 - “De verdediging vraagt de vrijspraakalsof het leven van mama niets voorstelde”, haalde dochter Kelly vrijdag uit in Hasselt. Daar staat Houthalenaar Lahcen M. (48) terecht voor de roofmoord op gehandicaptenhelpster Lisette Meerten (54) uit Kinrooi.

Moslims verwachten chaos op Offerfeest

16/06/18 03:00 - De Raad van State heeft vrijdag de vergunningen vernietigd voor de slachthuizen van Genk en Beringen die in 2017 werden ingericht tijdens het Offerfeest. “Dit zal tijdens het Offerfeest voor chaos zorgen in Limburg”, zegt Mustafa Aytar, schepen in Houthalen-Helchteren.

163 hectare bomen kappen: goed voor de natuur?

16/06/18 02:57 - Het beheerplan voor de natuurgebieden Teut-Tenhaagdoorn en Kelchterhoef in Zonhoven en Houthalen-Helchteren zaait verdeeldheid. Het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) wil er in totaal 163 hectare bos kappen om meer heide en open valleien te krijgen, het departement Omgeving vindt dat geen goed idee.

Eerste Vlaamse school voor reddershonden in Zwartberg

14/06/18 02:57 - Op het terrein van het provinciale opleidingscentrum PLOT in Zwartberg wordt dit najaar gebouwd aan een oefenschool voor reddershonden en hun baasjes. Zij kunnen er straks trainen in het opsporen van mensen in nood, en dat in de meest realistische omstandigheden.

Werktuigen gestolen

13/06/18 17:42 - In de Abelenstraat hebben inbrekers drie werktuigen gestolen uit een tuinhuis.

Inbraken bij bedrijven

13/06/18 17:21 - Inbrekers hebben in de nacht van dinsdag op woensdag toegeslagen op het industrieterrein Centrum-Zuid in Houthalen. Bij drie bedrijven drongen de daders binnen. In een firma gingen ze aan de haal met cash geld. Bij een ander bedrijf werd de kluis meegenomen. In een derde bedrijf zijn documenten gestolen. De politie CARMA heeft een onderzoek ingesteld

Houthalense dief betaalt met vals geld bij McDonald’s

13/06/18 16:07 - Een 28-jarige man uit Houthalen-Helchteren heeft woensdag in Hasselt 17 maanden cel gekregen voor een diefstal en de uitgifte van vals geld.

Politie waarschuwt Limburgse scholen voor oplichter

12/06/18 15:07 - De politie van de zone CARMA waarschuwt scholen in Limburg voor een gekende oplichter, die met een list kleine sommen geld wist af te troggelen.

Zelf nieuws uit Houthalen?
Deel ervaringen over HouthalenHouthalen

„ Uw gids door Houthalen op woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken